Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин 4. август 2016.

Нермин кренуо Геардовим стопама

Нермин кренуо Геардовим стопама

Млади боксер беочинског Цемента Нермин Ајетовић освајањем бронзане медаље на Европском првенству у Загребу остварио је највећи успех овога спорта у Србији у текућој години, имајући у виду да је то уједно и једино одличје које је стигло у нашу земљу. Као неко ко се остварио као врхунски спортиста и знајући шта медаља значи посебно за младог спортисту, председник општине Беочин Митар Милинковић приредио је пријем за Ајетовића, његовог тренера Петра Обилића, спортског директора Стевана Пашћана, као и учесника недавног јуниорског ЕП Алексу Караманија.

Пријему су присуствовали и председник Скупштине општине Беочин Зоран Стокућа, чланови Општинског већа које је предводила Нада Пурић задужена за спорт, председник Спортског савеза Беочина (ССОБ) Миленко Милинковић, као и многи одборници и директори јавних и комуналних предузећа.

Нермин кренуо Геардовим стопамаНермин кренуо Геардовим стопама

Поздрављајући присутне председник општине Митар Милинковић честитао је Нермину на европској медаљи истакавши да се локална самоуправа и ССОБ максимално труде да подједнако помогну свим беочинским спортистима, а оне који стигну до медаље имају и привилегију да их угостимо и посебно наградимо.

- Ова бронзана медаља је за нас као златна пошто су нас једно време заобилазиле медаље. Познато је да су услови за рад спортиста свуда тешки, али шампиони се стварају у малим срединама и лошим условима. Пред Нермином је лепа будућност имајући у виду да он на јесен креће у осми разред – рекао је између осталог Милинковић.

На ЕП у Загребу учествовало је осам такмичара из Србије, где је једино Нермин стигао до медаље. Такмичио се у категорији до 50 килограма у којој је било 16 бораца.

Нермин Ајетовић кренуо је стопама стрица Геарда. Вишеструки је државни првак у пионирској и кадетској конкуренцији, освајач је многих међународних турнира, а сада је стигла и прва европска медаља. Ово је његов почетак на путу до ОИ 2020. у Токију.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-