Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
15 °C  88 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Нови Сад, 2. април 2019.

Покрајина регресира превоз за близу две хиљаде студената

Покрајина регресира превоз за близу две хиљаде студената

Правовременим учешћем на конкурсу и општина Беочин међу локалним самоуправама које су оствариле средства којима ће се помоћи студентима са њене територије.

За регресирање превоза студената у међуградском, односно, међумесном саобраћају на територији АП Војводине у 2019. години, Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност обезбедио је 20 милиона динара. Средства за регресирање превоза намењена су за буџетске студенте, за студенте који нису корисници услуга смештаја и исхране у студентским центрима и који не користе стипендије и кредите.

Покрајина регресира превоз за близу две хиљаде студенатаПокрајина регресира превоз за близу две хиљаде студената

На основу јавног конкурса, право на ова средства остварило је 28 локалних самоуправа, а њиховим представницима је данас, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић уручио уговоре и решења о додели новчаних средстава.

Обраћајући се присутним представницима општина покрајински секретар проф. др Зоран Милошевић нагласио је да нико није тако важан као млади који се школују.

Покрајина регресира превоз за близу две хиљаде студенатаПокрајина регресира превоз за близу две хиљаде студената

„Локалне самоуправе су послале, захваљујући овом програму, лепу поруку – останите код нас. Суштина ових пројеката јесте – мало више љубави, јер ако сте се већ определили да студирате и верујете у вашу будућност, читаве генерације и нашег друштва, онда предлажем да, поред родитеља помогне локална самоуправа, покрајинска, републичка администрација, пре свих ми, већ сада“, казао је Милошевић.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-