Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vreme u Beočinu
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad
Beočin, 13. decembar 2018.

Održana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

Održana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

U četvrtak 13.12.2018. godine u Velikoj sali za sastanke održana je 21. sednica po redu Skupštine opštine Beočin. U prisustvu predsednika opštine Beočin, Mitra Milinkovića, predstavnika javnih preduzeća i ustanova, saveta mesnih zajednica, sredstava javnog informisanja i izvestioca po tačkama dnevnog reda razmatrano je 36  tačaka i to: Predlog Odluke o okončanju postupka likvidacije nad javnim preduzećem „Sportsko poslovni centar Beočin“ Beočin – u likvidaciji i  Predlog Odluke o raspodeli likvidacionog ostatka Javnog preduzeća „Sportsko poslovni centar Beočin“ Beočin – u likvidaciji, Predlog Rešenja o prihvatanju Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Beočin za period od 01.01.2018. godine do 30.09.2018. godine; Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Godišnjeg programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Beočin“ Beočin za 2018. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Programa poslovanja Javnog preduzeća „Toplana“ Beočin za 2018. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o drugim izmenama i dopunama Programa poslovanja Javnog preduzeća „Toplana“ za 2018. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Posebnog programa korišćenja subvencija iz budžeta opštine Beočin za 2018. godinu JP „Toplana“ Beočin kao i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na finansijske planove svih 10 mesnih zajednica na teritoriji opštine kao i svih ostali direktnih i indirektnih korisnika budžeta.

Održana 21. sednica Skupštine opštine BeočinOdržana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

Svakako najznačajnija tačka i tema ove sednice bila je Predlog Odluke o budžetu opštine Beočin za 2019. godinu čijom projekcijom i opredeljenjem sredstava se nagoveštavaju radovi i investicije u sledećoj godini.

Održana 21. sednica Skupštine opštine BeočinOdržana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

Na sednici je usvojen i Predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštva opštine Beočin za 2019. godinu kao  Predlog Rešenja o postavljenju Pravobranioca opštine Beočin, zatim Predlog Rešenja o obrazovanju i imenovanju članova Opštinskog saveta roditelja opštine Beočin, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Stručnog tima za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za obavljanje komunalne delatnosti rekonstrukcije, racionalizacije i održavanja javnog osvetljenja na teritoriji opštine Beočin.

Održana 21. sednica Skupštine opštine BeočinOdržana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

Sednica je završena redovnom tačkom odborničkih pitanja, a generalan utisak sa sednice Skupštine, s obzirom na činjenicu da su gotovo svi predlozi rešenja doneti jednoglasno ili velikom većinom glasova odbornika, je da je ostvarena saglasnost i jedinstvo u donošenju zajedničkih odluka i postignut odgovarajući kontinuitet u radu i u interesu svih građana lokalne zajednice i ukupnom napretku opštine Beočin.

Održana 21. sednica Skupštine opštine BeočinOdržana 21. sednica Skupštine opštine Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-