Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
24 °C  57 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 17. април 2015.

Трибина на тему друштвено одговорног понашања

Данас је у амфитеатру Основне школе “Јован Грчић Миленко” у Беочину успешно одржана прва трибина на тему „Друштвено одговорно понашање“. Циљ трибине је био да се укаже на потребу да свако од нас учини колико може како би свет оставили будућим генерацијама у што бољем стању. На трибини су говорили наши најистакнутији суграђани који су се до сада доказали као истински друштвено одговорни.

На самом почетку скуп је поздравио Александар Лазовић, вршилац дужности директора беочинске основне школе. Прва је свој рад представила Мирјана Пролић - секретар Црвеног крста Беочин. Затим је на велико одушевљење присутних Владимир Василић представио резултате удружења “Омладина Черевића”. Након Владимира веома инспиративно излагање је имала Снежана Петровић - Менаџер за комуникације у ДОО “Лафарж БФЦ”. Госпођа Петровић је указала на помоћ коју је Лафарж до сада пружао и јасно и недвосмислено изјавила да ће и убудуће помагати колико је год то могуће. Љубица Пејић Кузмановић је као социјални радник ПУ “Љуба Станковић” Беочин веома сликовито образложила који значај имају акције које су до сада организоване као и оне које очекујемо у будућности.

Да тема не би остала само на причи, организатор трибине Јеленко Шушак позвао је све присутне да учествују у великој акцији сређивања школског дворишта у Раковцу, која ће бити одржана у суботу, 25. априла.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-