Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
20 °C  78 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Београд, 24. март 2015.

Окупљање градских и општинских ПР менаџера – комуникација у кризним ситуацијама

Окупљање градских и општинских ПР менаџера – комуникација у кризним ситуацијама

Данас је у Београду, у организацији Сталне конференције градова и општина, организовано окупљање градских и општинских менаџера задужених за односе са јавношћу.

Основни циљ конференције је струковно окупљање особа задужених за односе с јавношћу и информисање у градским и општинским администрацијама, због разговара о важним темама из области комуникације и промоције рада локалних самоправа. Тема првог овогодишњег окупљања је комунцирање у кризним ситуацијама.

Окупљање градских и општинских ПР менаџера – комуникација у кризним ситуацијамаОкупљање градских и општинских ПР менаџера – комуникација у кризним ситуацијама

Овом приликом о теорији и пракси комуницирања у време кризе говорила је Наташа Ристић, саветница за комуникације са великим стажом у новинарству, док су о томе шта новинари очекују од градова и општина у кризним ситуацијама говорили директор и главни и одговорни уредник новинске агенције ФоНет Зоран Секулић и главни и одговорни уредник новинске агенције Бета Иван Цвејић.

Испред општине Беочин, конференцији су присуствовали Милан Шодић, председник општине и Снежана Даничић, помоћница председника општине.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-