>" />
Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
20 °C  78 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Београд, 23. март 2015.

Конференција о значају заштите животне средине

Конференција о значају заштите животне средине

Данас је у Палати Србија, а у организацији Министарства пољопривреде и заштите животне средине и Регионалног центра за животну средину централне и источне Европе (РЕЦ) одржана конференција "Животна средина: Изазов и прилика за развој Србије".

Циљ конференције је да се представе обавезе и одговорности свих заинтересованих страна: локалних самоуправа, регионалних институција, затим институција националног нивоа и међународних субјеката.

Конференција о значају заштите животне срединеКонференција о значају заштите животне средине

Основна циљна конференције су представници градова и општина, с обзиром да су они ти који ће примењивати већину стандарда заштите животне средине и који ће бити активно укључени у процес израде и примене планираних пројеката.

Скуп су отворили:

На конференцији су говорили и стручњаци из области заштите животне средине и представници европских удружења, научних институција, успешних међународних и инвестиционих компанија.

Општину Беочин су на конференцији представљале Снежана Даничић, помоћница председника општине и Тијана Широњић, испред Службе за инспекцијске послове и урбанизам.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-