Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
20 °C  78 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 20. фебруар 2015.

Усвојен план генералне регулације насеља Беочин

Усвојен план генералне регулације насеља Беочин

На данашњем 28. заседању Скупштине општине Беочин, којим је председавао председник Стеван Ђурђевић, пред одборницима се нашао дневни ред сачињен од 41. тачке.

Након презентације од стране представника ЈП „Завод за урбанизам Војводине“, Скупштина је усвојила најважнији урбанистички план за највеће насеље у општини Беочин: План генералне регулације насеља Беочин, као и План детаљне регулације комплекса за складиштење и промет експлозивних материја у К.О. Беочин.

Као неке од кључних тачака заседања издвајамо и усвојене финанијске планове за 2015. годину, који су усклађени са Одлуком о буџету општине Беочин. Разматрани су финансијски планови и програми јавних предузећа, јавних установа, органа локалне самоуправе, месних заједница, Спортског савеза општине Беочин као и Црвеног крста општине Беочин.

Скупштина је разрешила досадашње директоре ЈП „Топлана“ Беочин Витомира Стојилковића и ЈП „Грађевинско земљиште и путна привреда“ Беочин Јована Аксентијевића, због поднетих оставки, и именовала вршиоце дужности директора у наведеним предузећима: за вршиоца дужности директора ЈП „Топлана“ именован је Саша Радиновић, док је Витомир Стојилковић вршилац дужности директора у ЈП „Грађевинског земљишта и путна привреда“.

Одборници су одлучивали и о кадровским променама у скупштинским комисијама, саветима као и у Управним одборима јавних установа. Такође, на данашњем заседању именован је Стручни тим за пројекат концесије поверавања обављања комуналне делатности производње и дистрибуције топлотне енергије на територији општине Беочин.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-