>" />
Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
20 °C  78 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Нови Сад, 5. фебруар 2015.

Заједничка промоција инвестиционих потенцијала

Шеснаест војвођанских општина пријавило се у првом кругу за учешће у пројекту ВИП Фонда "Мисли глобално - привлачи локално", који за циљ има квалитетније и проактивније представљање инвестиционих потенцијала општина, уз помоћ којих ће доћи у фокус већем броју потенцијалних инвеститора.

Општине Апатин, Кула, Оџаци, Рума, Беочин, Темерин, Ковин, Сента, Ада, Бачка Топола, Мали Иђош, Нови Бечеј, Нова Црња, Кањижа и градови Сомбор и Панчево ће у наредних шест месеци, уз помоћ ВИП Фонда, радити на изради квалитетне ППТ презентације својих инвестиционих локација, странице "Инвест Ин" на општинским сајтовима, као и боље онлине промоције сваке од пријављених општина.
Као део пројекта, ВИП Фонд ће на свом сајту поставити и посебну страницу на којој ће бити представљене локације локалних самоуправа које учествују у пројекту, те медијски и на друштвеним мрежама промовисати цео пројекат, и самим тим, потенцијале ових општина.
Следећи позив општинама за учешће у овом пројекту биће објављен у септембру. До тада ће резултати активности првих шеснаест општина већ бити видљиви и ВИП Фонд очекује да ће они бити додатни мотив оним општинама које се нису пријавиле у првом кругу.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-