Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vreme u Beočinu
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad
Beočin, 11.jul 2019.

Beočinci u akciji "Čepom do osmeha"

Beočinci u akciji - Čepom do osmeha

Na inicijativu Kancelarije za mlade, a u zajedničkoj akciji sa opštinom Beočin danas je organizaciji "ČEPOM DO OSMEHA" predata značajna količina čepova sakupljena u svim javnim ustanovama na teritoriji opštine Beočin.

Akcija „Čepom do osmeha" je pokrenuta u decembru 2012. godine, kada je nekolicina ljudi odlučila da podrži ovaj poduhvat, razumejući značaj ovog pionirskog rada. Danas, je ovo najmasovnija akcija u Srbiji i regionu, koja okuplja preko 2000 aktivnih volontera, među kojima su i Beočinci.

Beočinci u akciji - Čepom do osmehaBeočinci u akciji - Čepom do osmeha

Misija ove akcije je da osnaži i pruži podrška pojedincima i porodicama osoba sa invaliditetom, odvajanjem plastičnih čepova čime unapređujemo sistem odvajanja čvrstog otpada i u Beočinu.

Svoje humano srce pokazali su vrtić, škola, sportski centri, opštinska uprava, pojedinci... Akcija ima trostruki karakter, a to je da se otpad reciklira, misli se o svojoj sredini i razvija se humanost i solidarnost kod dece i ljudi. Ovoga puta najveći doprinos akciji dali su deca, zaposleni i roditelji PU "Ljuba Stanković" Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-