Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
28 °C  58 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, јул 2019.

Отворена летња сезона у Беочину

Отворена летња сезона у Беочину

Поводом отварања летње сезоне Беочинци и посетиоци беочинске плаже на Дунаву у протекла три дана (12.,13, и 14. јул) имали су изузетну прилику да се по трећи пут обуче и опробају, неки пo први пут упознају, поготово млађи узрасти, у вожњи скутера на води овом веома атрактивном спорту.

Отворена летња сезона у БеочинуОтворена летња сезона у Беочину

Захваљујући организацији и покровитељству Општине Беочин и "Мотоџет" наутичком клубу из Новог Сада, њиховој школи скутера на води и Мотонаутичкој федерацији, атрактивним наступом, посетиоцима Беочинске плаже у овим јулским данима боравак на Дунаву учињен је садржајнијим, занимљивијим и лепшим. Циљ манифестације био је промоција спорта и здравог начина живота, туризма и едукација о безбедности у пловном саобраћају.

Отворена летња сезона у БеочинуОтворена летња сезона у Беочину

Првог дана одржан је и турнир у "Бич волеју" у организацији одбојкашко спортског удружења "Бок" за девојчице школског узраста.

У току обуке у вожњи скутера опробало се, а на крају и такмичило преко 40 девојчица и дечака различитог узраста. Учесницима и победницима такмичења уручене су пригодне захвалнице, медаље.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-