Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
19 °C  83 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 29. август 2018.

Општинско веће 79. седница

Општинско веће 79. седница

У среду, 29. августа 2018. године у згради Скупштине општине Беочин са почетком у 09,00 часова одржана је 79. седница Општинског већа којом је председавао председник Већа и општине Беочин Митар Милинковић.

Општинско веће 79. седницаОпштинско веће 79. седница

На седници чијим дневним редом је била обухваћена 21. тачка разматрани су: Предлози Одлука о утврђивању назива улица у насељеном месту Раковац; Черевић,  Свилош,  Луг,  Грабово и Беочин.

Општинско веће 79. седницаОпштинско веће 79. седница

Општинско веће 79. седницаИсто тако разматран је и Извештај ЈКП „Беочин“ Беочин о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања па период јануар-март 2018. године и  Извештај ЈКП „Беочин“ Беочин о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период јануар-јун 2018. године као и Предлог Закључка о приступању изради Одлуке о ребалансу буџета општине Беочин за 2018. годину. На овој седници Општинско веће је разматрало и Предлог Решења о утврђивању престанка дужности чланова Школског одбора Основне школе „Јован Поповић“ Сусек, Предлог Решења о именовању чланова Школског одбора Основне школе „Јован Поповић“ Сусек, разматрање Извештаја о раду Правобранилаштва општине Беочин за период 01.04.2018.-30.06.2018. године;  као и низ појединачних и личних захтева, молби и обрађања грађана.

Општинско веће 79. седницаОпштинско веће 79. седница

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-