Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. april 2024.

Radna akcija uređenja Opštine Beočin

Radna akcija uređenja Opštine Beočin

U susret obeležavanju Dana planete zemlje koji se širom sveta različitim radnim i ekološkim akcijama obeležava danas 22. aprila, u Opštini Beočin je u proteklim danima organizovana dobrovoljna akcija uređenja dvorišta u kojoj su uzele učešće kolege koje su zaposlene u Kabinetu predsednice opštine Beočin kao i zaposleni u Opštinskoj upravi.

Radna akcija uređenja Opštine BeočinRadna akcija uređenja Opštine Beočin

Prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, ova akcija okupila je sve kolege dobre volje oko ideje da se počne od svog dvorišta i da se prostor i neposredna okolina beočinske upravne zgrade ulepša i učini prijatnijom kako za zaposlene tako i za sve naše sugrađane.

Radna akcija uređenja Opštine Beočin„Budući da akcija uređenja dvorišta zgrade Opštine nije bila obavezna, već je to stvar dobre volje i želje da kao kolektiv, volonterski, pružimo podršku našem JKP-u „Beočin“ u poslovima prolećnog uređenja grada, drago mi je što su se kolege odazvale i što smo imali priliku za druženje u ovim sunčanim danima i zajedničkim aktivnostima.“, rekla je Janković i dodala da ovakve akcije ne treba da se sprovode isključivo kada se obeležavaju međunarodni događaji, već mogu biti dobra praksa tokom cele godine i pokretač i za ostale ustanove da oplemene svoj prostor.

Radna akcija uređenja Opštine BeočinRadna akcija uređenja Opštine Beočin

Tokom radne akcije naše kolege angažovale su se oko poslova uređenja travnjaka, sađenja novog cveća, farbanja ulaznih gelendera i ograde a u većim i zahtevnijim poslovima pomogli su i vredni radnici JKP „Beočin“.

Na jesen nas u Beočinu očekuje novi krug sadnje i pošumljavanja i verujemo da je to dobra prilika da nam se svi ljudi dobre volje i zainteresovane organizacije pridruže kako bi naše kvartove i zelene površine uredili za budućnost novih generacija.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-