Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 31. октобар 2017.

Одржан први круг лицитације за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

Одржан први круг лицитације за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

У Великој сали скупштине општине Беочин данас је одржан први круг јавне лицитације за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Јавно надметање је обављено за сво државно пољопривредно земљиште на територији целе општине Беочин у свих осам катастарских општина.

Право учешћа у јавном надметању за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини имала су правна и физичка лица са регистрованим пољопривредним газдинством на територији наше општине и  која су у активном статусу последње три године. На јавном надметању лицитирано је укупно 514 ха државног пољопривредног земљишта. Од расположивог земљишта издато је у закуп око 203 ха, од тога је око 25 ха издато на период од двадесет година и те површине су опредељене за подизање винограда и воћњака, на период од пет година издато је око 167 ха а осталих око 10 ха је издато на период од годину дана. Највеће интересовање пољопривредни произвођачи су показали за земљиште у К.О. Грабово, а поред Грабова излицитирано је и пољопривредно земљиште у К.О. Баноштор.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-