Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Сусек, 2. септембар 2019.

Традиција живи, у Сусеку прваци учитељици поклонили петлове

Традиција живи, у Сусеку прваци учитељици поклонили петлове

Традиција живи, у Сусеку прваци учитељици поклонили петловеДанас је и Основна школа „Јован Поповић“ у Сусеку спремно дочекала своје ђаке прваке, укупно њих 18, 6 из Сусека и 4 из Луга и 8 из Баноштора. Том приликом ученици старијих разреда припремили су кратак програм у виду пригодних рецитација и песмица.

Поздрављајући прваке и њихове родитеље, директор школе Илија Пешић и Чланица општинског већа за културу, образовање, туризам и сарадњу са меним заједницама општине Беочин, Нада Пурић, пожелели су деци да им школски дани буду испуњени радошћу и смехом, али и да вредно и марљиво уче. Првацима су за срећан почетак уручени пoклони у виду школског прибора дар општине Беочин које су им уручили присутни представници делегације општинског руководства.

Традиција живи, у Сусеку прваци учитељици поклонили петловеТрадиција живи, у Сусеку прваци учитељици поклонили петлове

И овога пута деца су по традицији и обичају у овој школи, за који нико па ни најстарији мештани овога села не знају од када датира, учитељици Мили Шкорић на поклон донели петлове који су симбол ранораниоца, вредноће, разборитости и борбености у нади да ће ове особине неговати и кроз своје школовање.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-