Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vreme u Beočinu
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad
Banoštor 31. avgust 2019.

23. Banoštorski dani grožđa

23. Banoštorski dani grožđa

Ovogodišnji tradicionalni 23. Banoštorski dani grožđa kao i svake godine svojim bogatim sadržajima i gostoljubivošću organizatora i domaćina privukli su veliku pažnju posetilaca i izlagača. Manifestacija je počela u petak 30. avgusta, pratećim programima, zabavnim sadržajima luna parka, licidera, raznovrsnom ponudom ugostiteljskih objekata i živom muzikom.

23. Banoštorski dani grožđa23. Banoštorski dani grožđa

Manifestaciju je otvorio državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Velimir Stanojević, a prisutne su rečima dobrodošlice pozdravili predsednik opštine Mitar Milinković i predsednik saveta Mesne zajednice Radivoj Rakić Ćega.

23. Banoštorski dani grožđa23. Banoštorski dani grožđa

Posetioci su bili u prilici da uživaju u prilici da uživaju u izložbi domaćih proizvođača grožđa,vina i rakije,a održan je i mini privredni sajam vezan za sve što je potrebno u proizvodnji vina. Tradicionalne proizvode, kolače i druge specijalitete domaće kuhinje pripremile su članice udruženja žena opštine Beočin.

23. Banoštorski dani grožđa23. Banoštorski dani grožđa

Posebna atrakcija, kao i svake godine,i ovoga puta bilo je pečenje bika na ražnju. Koncert Željka Šašića oduševio je i zagrejao posetioce, a veselo raspoloženje nastavljeno je posle njegovog nastupa još jednim zabavnim koncertom i posle ponoći.

23. Banoštorski dani grožđa23. Banoštorski dani grožđa

Izložbeno prodajni kao i drugi zabavni sadržaji nastavljeni su i u nedelju kada se održalo i takmičenje u kuvanju poznatog paprikaša pudarca i sve to uz tamburašku muziku. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom opštine Beočin, u organizaciji Centra za kulturu, sport i turizam opštine Beočin i Mesne zajednice Banoštor i brojnih prijatelja i ove jedinstvene i najveće turističke manifestacije opštine Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-