Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
14 °C 100 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 20. октобар 2017.

За суфинансирање пројеката локалних самоуправа стратешког значаја 13,5 милиона динара

За суфинансирање пројеката локалних самоуправа стратешког значаја 13,5 милиона динара

За суфинансирање пројеката локалних самоуправа стратешког значаја 13,5 милиона динараПокрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, уручио је данас уговоре представницима 14 градова и општина, мећу којима је и општина Беочин, а који су остварили право на бесповратна средства путем конкурса за суфинансирање пројеката јединица локалних самоуправа стратешког значаја у области регионалног развоја. Уговор ради спровођења пројекта Студије изводљивости пречишћавања отпадних вода у Беочину  потписао је председник општине Беочин Митар Милинковић, а новчана средства су у износу од 977.000,00 динара.

За суфинансирање пројеката локалних самоуправа стратешког значаја 13,5 милиона динараЗа суфинансирање пројеката локалних самоуправа стратешког значаја 13,5 милиона динара

Укупна средства у вредности од око 13,5 милиона динара усмерена су у циљу подстицања регионалне развојне политике, координације свих нивоа власти као и јачања институционалног оквира за спровођење регионалне политике.

Тиме ће се помоћи припремама пројеката који могу да се финансирају средствима из покрајинског буџета, републичких фондова, али и пројектима који ће се фианансирати из ЕУ фондова. У наредном периоду износи средстава из различитих међународних фондова ће се повећавати, а најављено је и расписивање нових конкурса планираних за наредну годину при чему ће се водити рачуна о равномерној расподели према свим категоријама развијености појединих општина.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-