Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Sremski Karlovci, 30. maj 2017.

Podrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrova

Podrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrova

U zgradi Magistrata u Sremski Karlovcima predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je na otvaranju projekta „Stvaranje uslova za podizanje konkurentnosti turističkih destinacija kroz edukaciju i obuku kadrova“ podržao početak realizacije značajnog projekta i prvu edukaciju Centra za istraživanja i studije turizma u ovoj oblasti.

Podrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrovaPodrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrova

Uz podršku Pokrajinske vlade, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Nemačke agnecije za tehničku saradnju GIZ, Turističke organizacije Srbije i Vojvodine, Ekonomskog fakulteta u Beogradu i Udruženja hotelijera i restoratera Srbije HORES projekat će biti realizovan na teritoriji AP Vojvodine od maja do decembra 2017. godine.

Podrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrovaCilj projekta je edukativnog karaktera, što podrazumeva kreiranje platforme za razmenu znanja i veština što bi omogućilo podizanje konkurentnosti turističke privrede. Obuhvatiće edukaciju najmanje 350 ljudi koji su zaposleni u javnom, privatnom i civilnom sektoru kao i nezaposlene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje kada je reč o temama iz preduzetništva u turizmu i operativnih poslova u hotelijerstvu.

Skupu su se obratili pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Renata Pindžo, direktor GIZ-a Gerhard Sipel i predsednik karlovačke opštine Nenad Milenković.

Opština Beočin, čiji su predstavnici Podrška pokrajine opštinama za projekte u turizmu kroz obuku i edukaciju kadrovaprisustvovali skupu tako je dobila jedinstvenu priliku da učestvuje u gore pomenutom projektu, koji će omogućiti opštini da na najbolji mogući način predstavi i promoviše sve svoje turističke potencijale i time privuče što više posetilaca i stranih turista.

-
-
-
-
-
-
-
-