Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Susek, 27. januar 2017.

Susečko udruženje žena „Veliko srce“ kumovalo proslavljanju Svetog Save

Veliko srce proširilo aktivnosti

Susečko udruženje žena Veliko srce kumovalo proslavljanju Svetog Save

Susečko udruženje žena Veliko srce kumovalo proslavljanju Svetog SaveU svim pravoslavnim hramovima na teritoriji opštine Beočin liturgijama i svečanim priredbama u školama obeležena je crkvena i školska slava Sveti Sava. Svečano je bilo u Suseku, u prepunom hramu sv. Arhanđela Gavrila, gde su slavske kume bile ovdašnje članice udruženja žena "Veliko srce".

Udruženje žena "Veliko srce" iz Suseka imalo je aktivnosti i dan ranije. Naime, one su svoje aktivnosti proširile i na edukativni rad sa decom, sa ciljem očuvanja narodne tradicije i izrade ručnih radova. U osnovnoj školi "Jovan Popović" u Suseku, 26. januara 2017. godine, članice udruženja su održale edukativnu radionicu u kojoj su zainteresovani učenici, mogli da se upoznaju sa tradicijom izrade ručnih radova na ovim prostorima, kao i da sami nauče kako se veze. Sav potreban materijal obezbedilo je susečko udruženje žena "Veliko srce", na čelu sa predsednicom Bojanom Apić.

Susečko udruženje žena Veliko srce kumovalo proslavljanju Svetog SaveSusečko udruženje žena Veliko srce kumovalo proslavljanju Svetog Save

-
-
-
-
-
-
-
-