Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, oktobar 2018.

Dečija nedelja u Beočinu

Dečija nedelja u Beočinu

Dečija nedelja u BeočinuPovodom obeležavanja Dečije nedelje koja se ove godine održavala od 01.10.2018 do 07.10.2018., u PU Ljuba Stanković u Beočinu organizavane su različite aktivnosti u svih sedam objekata ove ustanove. U ponedeljak 01.10.2018. u prisustvu članica opštinskog veća Marice Savković i Nikolete Selena svečano je otvorena Dečija nedelja. Deca i vaspitači  priredili su trku "Za vedre dane", gde su svi učesnici bili i pobednici. Uz muziku, pesmu i igru pušteni su raznobojni baloni sa porukama koje su mališani ispisali i namenili svojim vršnjacima.

Dečija nedelja u BeočinuDečija nedelja u Beočinu

U četvrtak, 04.10.2018. delegacija opštine Beočin posetila je objekat Bubamara u Beočinu i deci podelili poklone u vidu slikovnica i slagalica za njihovu biblioteku. Deca su igrom i pesmom pozdravila goste, a zatim su uz posluženje razgledali novu dečiju literaturu koja će ostati u zajedničkoj biblioteci, dar opštine Beočin.

Dečija nedelja u BeočinuDečija nedelja u Beočinu

Veoma zanimnjivo bilo je i u odelenju Bubica u Beočin selu gde su decu posetile Pušara Dr Miroslava, Sanja Jakopović i Maja Gudurić i predstavile deci kako na najlakši i najbolji način da se zaštite od povreda, virusa i svega onoga sa čim se u svakodnevnom životu susreću, a svojstveno je njihovom uzrastu. Svaki dobro odrađen posao "malih lekara" kao nagradu je nosio bombone, koje su deci u ovom druženju podeljene.

Dečija nedelja u BeočinuDečija nedelja u Beočinu

Deca iz predškolske ustanove srdačno su dočekana i u beočinskoj fabrici cementa od njihovog rukovodstva sa animatorima i poklonima, a u osnovnim školama Dečija nedelja takođe je obeležena za učenike mlađih razreda bioskopskom predstavom, prijemom prvaka u Dečiji savez i međuodeljenjskim takmičenjima.

-
-
-
-
-
-
-
-