Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 14. mart 2023.

Raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom

Raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom

Obaveštavamo građane opštine Beočin da je Ministarstvo za brigu o selu raspisalo Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom za 2023.godinu.

Maksimalan iznos predviđen za kupovinu seoske kuće sa okućnicom iznosi 1.200.000 dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri koji ispunjavaju sledeće uslove:

Podnosioci prijave konkurišu zajedno sa jedinicom lokalne samouprave, na čijoj teritoriji se nalazi seoska kuća sa okućnicom.

Jedinica lokalne samouprave izjavom potvrđuje tačnost podataka i ispunjenost uslova koji se odnose na seosku kuću sa okućnicom za koju se podnosioci prijave opredele.

Tekst konkursa kao i obrasce za prijavu možete pogledati na sledećem linku:

https://www.mbs.gov.rs/konkursi.php

Takođe, zainteresovani građani obrasce i prijave na Konkurs mogu preuzeti i na portirnici Opštinske uprave opštine Beočin, ulica Svetosavska br. 25 a dodatne informacije o podnošenju prijava mogu dobiti pozivom na broj telefona 021 870 260, lokal 109.

Rok za podnošenje prijava je od dana objavljivanja javnog konkursa do utroška budžetskih sredstava predviđenih za ovu namenu a najkasnije do 1. novembra 2023. godine.

foto: pexels.rs

-
-
-
-
-
-
-
-