Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 14. novembar 2022.

Participativno budžetiranje - Poziv građanima da pošalju svoje predloge za budžet Opštine Beočin za 2023. godinu

Participativno budžetiranje - Poziv građanima da pošalju svoje predloge za budžet Opštine Beočin za 2023. godinuPoštovani sugrađani,

Opština Beočin vas i ove jeseni poziva da kroz program participativnog budžetiranja uzmete direktno učešće u kreiranju opštinskog budžeta za narednu godinu!

Ukoliko i vi imate ideju za projekat koji bi život u Beočinu i okolnim selima učinio boljim, kvalitetnijim i lepšim, molimo vas da svoje predloge pošaljete u periodu od 15. do 21. novembra.

Predloge možete slati elektronski, na sajtu Opštine Beočin putem linka https://budzet.beocin.rs/

ili ih možete lično ubaciti u glasačke kutije koje će biti postavljene na dve lokacije u Beočinu - u zgradi Opštinske uprave (Svetosavska 25) i u Uslužnom centru (Trg Cara Lazara 1) kao i u svim mesnim kancelarijama okolnih sela naše opštine.

Anketni upitnici za popunjavanje su obezbeđeni od strane Opštine na navedenim lokacijama.

Svaki građanin može da predloži i više projekata a važno je voditi računa da oni budu u interesu šire zajednice kao i da su u nadležnosti lokalne samouprave.

Nakon prikupljanja predloga građana, koje će biti zatvoreno 21. novembra tačno u 12 časova, Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin odrediće listu predloga koji se stavljaju na glasanje a predlog/zi koji dobiju najveći broj glasova biće realizovani budžetom za 2023. godinu.

Rok za glasanje biće omogućen od 22. do 28. novembra o čemu će Opština Beočin blagovremeno obavestiti građane.

Učešće što većeg broja sugrađana u procesu participativnog budžetiranja je od izuzetnog značaja kako bi u plan aktivnosti za 2023. godinu mogli da uvrtsimo kvalitetne projekte koji na najbolji način mogu izaći u susret potrebama naše lokalne zajednice.

Zato vas pozivamo da podelite ovu objavu i uzmete učešće slanjem svojih predloga za budžet 2023!

-
-
-
-
-
-
-
-