Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. oktobar 2022.

Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera

Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da je Opština Beočin objavila Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera za domaćinstva ali i privredne subjekte koji se bave prodajom ogrevnog drveta, briketa, peleta i uglja.

Nadamo se da ćemo na ovaj način omogućiti građanima sa najmanjim primanjima da pred zimu osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva domaćinstva sa teritorije opštine Beočin čiji ukupni mesečni prihod i primanja ne prelaze 20.000,00 dinara po članu domaćinstva.

Takođe, pravo učešća na Javnom pozivu imaju i sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji su registrovani u APR-u za obavljanje delatnosti prodaje ogreva.

Domaćinstva koja ostvare pravo na energetske vaučere mogu nabaviti ogrev isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Detaljnije uslove kao i prijave za energetske vaučere možete preuzeti na sajtu oštine Beočin putem linka

https://www.beocin.rs/sr/Files/File/download/Javni_pozivi/2022/Javni-poziv-subvencije-energetski-vauceri-10.2022.zip

ili ličnim preuzimanjem na pisarnicama Opštinske uprave Beočin – Svetosavska 25 i Opštinskog uslužnog centra – Školska 2 (Dom kulture).

Rok za podnošenje prijava je 7. novembar, 2022. godine.

Za sve dodatne informacije građanima je na raspolaganju Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin putem telefona 021 870 260 svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 časova.

-
-
-
-
-
-
-
-