Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 6-7. septembar 2021.

Održane 31. i 32. sednica Opštinskog veća

Raspisan konkurs za sufinasiranje mera energetske efikasnosti za građane

Raspisan konkurs za sufinasiranje mera energetske efikasnosti za građaneDana 06.09.2021. godine održana je 31. sednica Opštinkog veća na kojoj je usvojen novi tekst Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova. Izradi novog teksta Pravilnika se pristupilo na osnovu preporuka i sugestija Ministarstva rudarstva i energetike, upućenih svim lokalnim samoupravama, a sa ciljem ublažavanja uslova za učešće na konkursu za građane.

Na 32. sednici Opštinskog veća održanoj dana 07.09.2021. godine Opštinsko veće je raspisalo Javni konkurs za sufinasiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji opštine Beočin za 2021. godinu.

Konkurs će biti otvoren 21 dan, tj. do 28.09.2021. godine, te se pozivaju građani da učestvuju na konkursu, a dokumentaciju mogu preuzeti na zvaničnoj prezentaciji opštine Beočin www.beocin.rs , na prisarnici Opštinske uprave opštine Beočin, Svetosavska 25 i u Uslužnom centru Opštinske uprave opštine Beočin, zgrada Doma kulture.

-
-
-
-
-
-
-
-