<< Назад на све огласе

Беочин, 27. децембар 2019.

Одржан други круг лицитације државног пољопривредног земљишта

Одржан други круг лицитације државног пољопривредног земљишта

У згради општине Беочин данас је одржан други круг јавне лицитације за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Јавно надметање је обављено за сво државно пољопривредно земљиште на територији целе општине Беочин у свих осам катастарских општина.

Право учешћа у јавном надметању за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини имала су правна и физичка лица са регистрованим пољопривредним газдинством која су у активном статусу .На јавном надметању лицитирано је укупно 339,4486ha. пољопривредног земљишта. Од расположивог земљишта издато је у закуп укупно 47,3376ha. Највеће интересовање пољопривредни произвођачи су показали за земљиште у К.О. Сусек, а поред Сусека излицитрано је и пољопривредно земљиште у К.О. Баноштор, К.О. Раковац и К.О. Луг.

Овим другим кругом лицитације завршен је поступак издавања државног пољопривредног земљишта по годишњем програму за 2019. годину.

Одржан други круг лицитације државног пољопривредног земљиштаОдржан други круг лицитације државног пољопривредног земљиштаОдржан други круг лицитације државног пољопривредног земљиштаОдржан други круг лицитације државног пољопривредног земљишта