>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. septembar 2016.

Novi predsednik FK "Cement" Dragan Samardžić

Novi predsednik FK Cement

Fudbalski klub "Cement" Beočin, osnovan 1913. godine, od strane radnika Beočinske fabrike cementa, sa dugom tradicijom i reputacijom sredine koja je iznedrila generacije i generacije mladih fudbalera, uzornih sportista i sportskih radnika, danas je dobio novog predsednika na sednici koja je održana u sali Skupštine opštine Beočin.

Na ovoj redovnoj, šestoj po redu sednici Skupštine kluba, našlo se 8. tačaka dnevnog reda. Nakon dobrodošlice i usvajanja zapisnika sa prethodnih sednica, analizirali su se rezultati rada u dosadašnjem takmičenju i razmatrala se odluka o podnetoj ostavci aktuelnog predsednika kluba, Minje Zeljkovića. Prisutni članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili odluku o ostavci i pristupilo se izboru novog predsednika.

Novi predsednik FK CementNovi predsednik FK Cement

Novi predsednik je Dragan Samardžić iz Beočina menadžer i predsednik sindikata u fabrici Lafarge Holcim. Novom predsedniku ostavljen je period od dve nedelje da predloži novo rukovodstvo i saradnike pred kojima se nalaze ozboljni i odgovorni zadaci u vođenju kluba.

Delegate i sve prisutne pozdravio je i podržao u radu predsednik opštine Beočin Mitar Milinković. Pozdravljajući prisutne predsednik Milinković je sagledavajući celokupnu situaciju i sve prilike koje vladaju u sportu na teritoriji opštine, poželeo novom predsedniku i budućem rukovodstvu uspeh u radu i visoko mesto na tabeli.

Sednici skupštine FK "Cement" prisustvovali su predsednik Sportskog saveza opštine Beočin Milenko Milinković i član opštinskog veća za sport i omladinu Nada Purić.

-
-
-
-
-
-
-
-