Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин 8. август 2016.

Радови на школи у Сусеку у завршној фази

Радови на школи у Сусеку у завршној фази

Председник општине Митaр Милинковић, данас је заједно са својим сарадницима у присуству председника МЗ Сусек Луке Апића, председника школског одбора Стевана Танасића и директора школе Илије Пешића обишао радове на школи у Сусеку.

Радови који су почели у јулу месецу, сада су стигли у  своју завршну фазу и планирано је да буду готови до 20. августа када званично и почиње нова школска година за ђаке и наставнике.

Радови на школи у Сусеку у завршној фазиРадови на школи у Сусеку у завршној фази

Основна школа "Јован Поповић” Сусек, простире се на површини од 1944 м²,од тога су 815 м² учионице и 852 м² фискултурна сала. Настава се изводи на два језика: српском и словачком. Школу похађа 200 ђака распоређених у једној матичној и 5 подручних школа.

Више од 10 година локална самоуправа није имала слуха за потребе реконструкције школе, међутим доласком Митра Милинковића за председника, а на основу својих исказаних потреба и тај проблем је добио решење. Из буџета општине Беочин, а на овнову нацртног плана школе за 2016. годину за текућа одржавања обезбеђена су средства и кренуло се у реализацију.

Радови на школи у Сусеку у завршној фазиРадови на школи у Сусеку у завршној фази

Овим радовима окречене су све учионице, канцеларије, зборница, ходници, реконструисани су кров и олуци на школи и кров на фискултурној сали, као и окречени улази са улице и из дворишта. Фискултурна сала је на постојећим трибинама добила нове седалице, чиме се кренуло и у њену реконструкцију која је планирана наредним планом.

Радови на школи у Сусеку у завршној фазиРадови на школи у Сусеку у завршној фази

Директор школе Илија Пешић, се овом приликом захвалио  општини Беочин и председнику Милинковићу на његовом ангажовању и средствима издвојеним из буџета општине, истичући да се по први пут изашло у сусрет захтевима школе и да су планирана и тражена средства и реализована.

Следеће веће планиране инвестиције ове школе су уређење спољне фасаде зграде и замена пећи на чврсто гориво.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-