Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 26. avgust 2015.

Tradicionalna manifestacija “Srbija u ritmu Evrope”

Ne može bez Beočinaca

Tradicionalna manifestacija - Srbija u ritmu Evrope

Najmlađi Beočinci nastupiće i treću godinu za redom na tradicionalnoj manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope”. Ugovor o nastupu beočinskih školaraca na ovom muzičkom spektaklu potpisali su predsednik opštine Milan Šodić i izvršni direktor ove sve popularnije manifestacije Igor Karadarević.

- Već treću godinu za redom naša opština učestvuje u ovoj prelepoj manifestaciji za našu decu i za prezentaciju naše opštine u kojoj učestvuje preko 20 gradova i opština iz cele Srbije. Sledeće godine ovaj događaj će biti na mnogo višem nivou nego do sada i mi ćemo imati više mogućnosti da se predstavimo u što boljem svetlu - rekao je po potpisivanju ugovora predsednik opštine Beočin Milan Šodić.

U protekle dve manifestacije deca iz Beočina pokazala su kvalitet i kvalifikovala su se za finalni deo. Zato i ne čudi što je želja organizatora bila upravo da se mališani iz naše opštine nađu na ovom muzičkom događaju.

- U Beočinu će dvadesetpetoro dece proći kroz obuku i edukaciju u pevanju, solo pevanju, folkloru i modernom plesu - izjavio je David Makević iz kompanije „Srbija u ritmu Evrope“ i dodao da je Beočin, s kojim imaju dobru saradnju, sem besplatnog muzičkog obrazovanja dece učesnika dobio od kompanije i vid sertifikacije baznog standarda ISO 9001.

-
-
-
-
-
-
-
-