Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 17. april 2015.

Tribina na temu društveno odgovornog ponašanja

Danas je u amfiteatru Osnovne škole “Jovan Grčić Milenko” u Beočinu uspešno održana prva tribina na temu „Društveno odgovorno ponašanje“. Cilj tribine je bio da se ukaže na potrebu da svako od nas učini koliko može kako bi svet ostavili budućim generacijama u što boljem stanju. Na tribini su govorili naši najistaknutiji sugrađani koji su se do sada dokazali kao istinski društveno odgovorni.

Na samom početku skup je pozdravio Aleksandar Lazović, vršilac dužnosti direktora beočinske osnovne škole. Prva je svoj rad predstavila Mirjana Prolić - sekretar Crvenog krsta Beočin. Zatim je na veliko oduševljenje prisutnih Vladimir Vasilić predstavio rezultate udruženja “Omladina Čerevića”. Nakon Vladimira veoma inspirativno izlaganje je imala Snežana Petrović - Menadžer za komunikacije u DOO “Lafarž BFC”. Gospođa Petrović je ukazala na pomoć koju je Lafarž do sada pružao i jasno i nedvosmisleno izjavila da će i ubuduće pomagati koliko je god to moguće. Ljubica Pejić Kuzmanović je kao socijalni radnik PU “Ljuba Stanković” Beočin veoma slikovito obrazložila koji značaj imaju akcije koje su do sada organizovane kao i one koje očekujemo u budućnosti.

Da tema ne bi ostala samo na priči, organizator tribine Jelenko Šušak pozvao je sve prisutne da učestvuju u velikoj akciji sređivanja školskog dvorišta u Rakovcu, koja će biti održana u subotu, 25. aprila.

-
-
-
-
-
-
-
-