Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 13. decembar 2018.

Pažljivkova pravila stigla i u Beočin

Pažljivkova pravila stigla i u Beočin

U zajedničkoj akciji opštine Beočin, Agencije za bezbednost saobraćaja i Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Beočin, danas je održan saobraćajno - edukativni čas pod nazivom "Pažljivko" u svim prvim razredima dve osnovne škole na teritoriji opštine Beočin.

Pažljivkova pravila stigla i u BeočinOpštinsko rukovodstvo i članovi Saveta za bezbednost saobraćaja, zajedno sa vođom saobraćajnog sektora u Policijskoj stanici Beočin obišli su sve prvake u osnovnoj školi "Jovan Grčić Milenko" u Beočinu i prvake u osnovnoj školi „Jovan Popović“ u Suseku, sa svim područnim odeljenjima obe škole. Tom prilikom mališani su upoznati kako da se ponašaju i na šta posebno da obrate pažnju kao aktivni učesnici u saobraćaju. Mali sugrađani osnovna pravila u saobraćaju već su naučili od svojih roditelja i učitelja, a sada su samo dopunili svoje znanje.

Pažljivkova pravila stigla i u BeočinPažljivkova pravila stigla i u Beočin

Agencija za bezbednost saobraćaja obezbedila je svim prvacima "Pažljivkova pravila u saobraćaju" edukativno - ilustrovani priručnik, a opština Beočin je za dobro znanje i poštovanje pravila ponašanja, a u svrhu bezbednosti u saobraćaju mališane nagradila "svetlećim bljeskalicama" po kojima će biti prepoznatljivi kao učesnici u saobraćaju.

Mali drugari iz škole su nas ispratili zadovoljni sa osmehom i željom da se opet družimo u nekoj novoj priči.

-
-
-
-
-
-
-
-