Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 29. maj 2018.

Regresiranje prevoza učenika srednjih škola

Regresiranje prevoza učenika srednjih škola

Dobrom saradnjom i  učešćem na konkursu opština Beočin ostvarila je pravo na regresiranje prevoza učenika srednjih škola sa svoje teritorije.

Regresiranje prevoza učenika srednjih školaPredsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović na svečanosti povodom potpisivanja ugovora sa predstavnicima 44 lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine, koje su, putem konkursa, ostvarile pravo na sredstva za regresiranje prevoza učenika srednjih škola, u vrednosti od 182 miliona dinara izjavio je da je to značajan program koji Pokrajinska vlada realizuje, jer se njim šalje poruka podrške učenicima koji su odabrali školovanje izvan mesta u kojima žive kao i to da će taj program ostati jedan od stalnih prioriteta Pokrajinske vlade.

Regresiranje prevoza učenika srednjih školaRegresiranje prevoza učenika srednjih škola

Prilikom potpisivanja i dodele Ugovora potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za upravu, propise, nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Mihalj Njilaš, rekao je da je ovaj konkurs samo jedan u nizu pokazatelja kontinuirane i plodonosne saradnje između lokalnih samouprava i pokrajinskih vlasti.

Sredstvima u visini od 3.016.139,00 dinara budžetskih sredstava AP Vojvodine finansiraće se regresiranje troškova prevoza u AP Vojvodini učenika srednjih škola sa teritorije Opštine Beočin u međugradskom saobraćaju za period januar – decembar 2018. godine.

-
-
-
-
-
-
-
-