Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. april 2018.

Fondacija „Novi Sad 2021 evropska prestonica kulture“ u Beočinu

Fondacija Novi Sad 2021 evropska prestonica kulture u Beočinu

Fondacija „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“ raspisala je konkurs za Mikrogranting u okviru projekta Nova mesta. U ovom participativnom projektu građani učestvuju kroz sve procese – od aplikacije do implementacije, od konkurisanja i učešća na konkursu do izvođenja i primene. Oni prijavljuju i realizuju svoje ideje za konkretne javne prostore. Za najbolja rešenja, koja bira stručni žiri, biće odobrena finansijska sredstva u iznosu od maksimalno 350.000 din.( za svaki pojedinačni izabrani predlog). Na konkursu će moći da apliciraju udruženja građana i skupštine zgrada.

Fondacija Novi Sad 2021 evropska prestonica kulture u BeočinuFondacija Novi Sad 2021 evropska prestonica kulture u Beočinu

Primeri predloga koji spadaju u kategoriju mikro-urbanih intervencija su:

Kako bi procesi konkursa bili što jasniji građanima, organizovani su Info dane u Zoni 021. U ponedeljak, 23.04.2018. god. Info dan održan je u Beočinu i ovim putem obaveštavaju se građani i udruženja, koji su zainteresovani da apliciraju za sredstva. Detalji konkursa i dalja uputstva mogu se naći na našem sajtu / Aktuelni konkursi / ili na sajtu Fondacije Novi Sad 2021.

-
-
-
-
-
-
-
-