Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 16. mart 2018.

59. sednica Opštinskog veća

59. sednica Opštinskog veća

U Maloj sali skupštine opštine Beočin danas je održana 59. sednica Opštinskog veća. Sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća i opštine Beočin, Mitar Milinković, pored članova Opštinskog veća sednici je prisustvovala načelnica Opštinske uprave sa saradnicima.

59. sednica Opštinskog veća59. sednica Opštinskog veća

Na dnevnom redu današnjeg zasedanja našlo se sedam tačaka. Na razmatranju pred članovima Opštinskog veća našli su se izveštaj Saveta za zdravlje opštine Beočin za 2017. godinu, kao i predlozi informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti analize poslovanja Javno komunalnog preduzeća "Beočin" Beočin i Javnog preduzeća "Toplana" Beočin.

Članovi Opštinskog veća upoznati su sa zapisnicima upravne inspekcije koji su sačinjeni na osnovu redovnog inspekcijskog nadzora sprovedenog u Opštinskoj upravi opštine Beočin.

59. sednica Opštinskog veća59. sednica Opštinskog veća

Na današnjoj sednici usvojen je i predlog rešenja o imenovanju komisije za ocenjivanje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2018. godinu koji se finansiraju iz budžeta opštine Beočin, a na osnovu sprovedenog konkursa.

Sednica je završena razmatranjem zahteva i predloga građana.

-
-
-
-
-
-
-
-