Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad

Obaveštenje

Prodaja proizvoda putem Elekotronske Pijace Srbije

Prodaja proizvoda putem - Elekotronske Pijace Srbije

Shodno trenutnoj situaciji u zemlji izazvanoj virusom COVID-19, pijace u Srbiji su zatvorene. Većina proizvođača i distributera poljoprivrednih i drugih proizvoda, ranije plasiranih na pijacama, nisu više u mogućnosti da svoje proizvode plasiraju na ovaj način.

S toga je Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da omogućimo proizvođačima kvalitetne hrane direktan Kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije. Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, platforma treba da donekle zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.
 
Za registraciju dovoljno je uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs, zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu "Registracija domaćinstava" (slika br. 1), a zatim kliknuti na "Registracija proizvođača" (slika broj 2). Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi). Procedura oko 5 min.

Ukoliko neko bude imao problem sa registracijom, mogu da kontaktiraju Marka Majstorovića na 064/8188-777.

Prodaja proizvoda putem - Elekotronske Pijace Srbije

-
-
-
-
-
-
-
-