Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin 16. novembar 2016.

Opštinsko veće 17. sednica

Opštinsko veće 17. sednica

U maloj sali za sastanke Skupštine opštine Beočin održana je 17. po redu sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Opštinskog veća i Opštine Beočin, Mitar Milinković.

Opštinsko veće 17. sednicaPred članovima Opštinskog veća na razmatranju se našlo 22. tačke dnevnog reda, među kojima su i one od izuzetnog značaja za funkcionisanje javnih preduzeća, ustanova i celokupne lokalne samouprave i svih njenih građana. To su: Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o opštinskoj upravi, Predlog Odluke o izmeni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u organizacionim oblicima opštine Beočin za 2015. godinu, Predlog Odluke o pokretanju postupka likcidacije Javnog preduzeća „Sportsko poslovni centar Beočin“ Beočin i Predlog Odluke o pokretanju postupka likvidacije Javnog preduzeća „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin.

Opštinsko veće 17. sednicaOpštinsko veće 17. sednica

Pored toga usvojeni su i sledeći predlozi odluka: Predlog Odluke o pristupanju realizaciji projekta „Dogradnja kanalizacione mreže otpadnih voda u naselju Čerević – Opština Beočin“; Predlog Odluke o pristupanju realizaciji projekta „Nabavka opreme za preciznu detekciju curenja vode.“; Predlog Odluke o pristupanju realizaciji projekta „Završetak kanalizacione mreže u naselju Lug“; Predlog Rešenja o imenovanju opštinskog štaba za praćenje rada zimske službe za 2016/2017 godinu; Predlog Zaključka o davanju mišljenja na Predlog Plana inspekcijkog nadzora za 2017. godinu Službe za inspekcijske poslove i urbanizam, zatim Razmatranje dopisa JGSP „Novi Sad“ za popravku površina za okretanje autobusa u Svilošu i Starom Rakovcu i drugih dopisa upućenih od strane građana za rešavanje njihovih pitanja iz različitih oblasti kao i druga pitanja, predlozi i zahtevi iz oblasti koje su u nadležnosti Opštinskog veća.

Opštinsko veće 17. sednicaOpštinsko veće 17. sednica

-
-
-
-
-
-
-
-