Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 29. septembar 2016.

Predstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštini

Predstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštini

Predstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštiniDanas je u Opštini Beočin održan radni sastanak sa predstavnicima Razvojnog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine. Sastanak je održan u cilju uspostavljanja intenzivnije saradnje između Fonda i Opštine Beočin kao i bolje informisanosti o uslugama i kreditnim linijama koje pruža Fond. Krediti koje plasira Fond mnogo su pristupačniji i daleko povoljniji od sličnih kreditnih linija koje plasiraju poslovne banke te su dobra prilika za unapređenje poslovanja lokalnih poljoprivrednika i privrednika.

Predstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštiniPredstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštini

Direktor Fonda Goran Savić, sa saradnicima, predstavio je plan rada Fonda u narednom periodu, način i vid moguće saradnje sa Opštinom Beočin u oblasti prezentovanja i plasmana povoljnih kreditnih linija za poljoprivrednike i privrednike.

Predsednik Opštine Beočin, Mitar Milinković pozdravljajući svaku dobru inicijativu ukazao je na značaj i ovakvog vida saradnje navodeći da Opština aktivno radi u svim oblastima i sa svim partnerima koji dovode do unapređenja lokalnog ekonomskog razvoja. Predsednik opštine Beočin, ovom prilikom, istakao je da su krediti koje plasira Fond pristupačniji i daleko povoljniji od sličnih kreditnih linija koje plasiraju poslovne banke te da su dobra prilika za unapređenje poslovanja poljoprivrednika i privrednika sa naše teritorije.

Predstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštiniPredstavnici Razvojnog fonda AP Vojvodine u opštini

Na sastanku je dogovoreno i da se u narednom periodu organizuje prezentacija i info tribina za potencijalne korisnike kako bi im se približili uslovi i prednosti povoljnih kreditnih linija sa niskom kamatnom stopom i povoljnim uslovima otplate, koji bi doprineli unapređenju njihovog poslovanja.

Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine trenutno ima otvoreno 11 javnih konkursa namenjenih za dugoročno i kratkoročno kreditiranje poljoprivrede, pravnih lica i preduzetnika.

-
-
-
-
-
-
-
-