Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 30. jul 2015.

Opštinsko veće – 105. sednica

Danas je u Maloj sali Skupštine opštine Beočin održana 105. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik opštine Milan Šodić, a kojoj su pored članova Opštinskog veća prisustvovali i predsednik Skupštine opštine Stevan Đurđević, načelnica Opštinske uprave Katarina Ostojić Ilić, pomoćnik predsednika opštine Dalibor Crnomarković, v.d. direktor JKP „Beočin“ Beočin Nebojša Katić kao i šefovi nadležnih službi Opštinske uprave Beočin.

Najznačajnija tačka današnjeg zasedanja je Izveštaj o izvršenju budžeta opštine Beočin za period od 01.01.2015. do 30.06.2015. godine, koji je nakon obrazloženja usvojen i upućen u dalju proceduru.

Članovi Opštinskog veća razmatrali su i nekoliko imovinsko pravnih predmeta: zahteve fizičkih lica za pribavljanje-otkup nepokretnosti u javnu svojinu kao i zahteve za otkup parcela u KO Beočin.

Na dnevnom redu našli su se i zahtevi Bokserskog kluba „Cement“ Beočin, Lovačkog društva „Fruška gora“ Beočin kao i Kulturnog centra Roma Beočin, a vezano za dodelu prostorija na korišćenje.

Opštinsko veće odlučivalo je u drugostepenom postupku po dve žalbe na rešenja Službe za inspekcijske poslove i urbanizam, i razmatralo zahteve Mesne zajednice Brazilija – rešavanje problema fiksne telefonije i Mesne zajednice Rakovac – uvrštenje izgradnje buster stanice u plan investicija.

-
-
-
-
-
-
-
-