Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 4. mart 2015.

Poseta državnog sekretara

Poseta državnog sekretara

Poseta državnog sekretaraDanas je opštinu Beočin posetio dr Nenad Ivanišević, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a radi upoznavanja sa aktuelnim projektima i najavljenim konkursima iz oblasti koje su u nadležnosti Ministarstva.

Sastanku su prisistvovali predsednik opštine Milan Šodić, predsednik Skupštine opštine Stevan Đurđević, zamenik predsednika opštine Milan Čačić, pomoćnici predsednika opštine Mitar Milinković i Snežana Daničić, načelnica Opštinske uprave Katarina Ostojić Ilić, predstavnici Centra za socijalni rad, predstavnici Crvenog krsta Beočin i predstavnici medija.

Poseta državnog sekretaraPoseta državnog sekretara

Sa obzirom da je opština Beočin i ove godine učesnik manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ koja se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja, jedan deo sastanka bio je posvećen upravo pomenutoj manifestaciji. Predstavnik organizatora Igor Karadarević upoznao je sve prisutne sa planovima za ovu godinu i istakao da je Beočin jedan od favorita za pobedu u takmičenju.

Poseta državnog sekretaraPoseta državnog sekretara

Nakon pozdravne reči predsednika opštine Milana Šodića, državni sekretar dr Nenad Ivanišević upoznao je prisutne sa trenutnim projektima i konkursima koje sprovodi Ministarstvo, i pozvao lokalni civilni sektor da se intezivnije uključi u konkurisanje za raspoloživa sredstva, kako samostalno tako i u saradnji sa lokalnom samoupravom.

-
-
-
-
-
-
-
-