Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
18 °C  83 % Ведро
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 16. август 2018.

Месна заједница Беочин село

Преображењски турнир у малом фудбалу

Преображењски турнир у малом фудбалу

Преображењски турнир у малом фудбалуУ четвртак, 16.08.2018. године завршен је традиционални Преображењски турнир у малом фудбалу на мале голиће, у Беочин селу. Овај турнир организује се непрекидно од 2000 године, а ове године као и увек под покровитељством Општине Беочин и у организацији месне заједнице Беочин село која се захваљује свим који су помогли одржавање турнира, а посебно председнику општине Беочин, господину Митру Милинковићу, без чије подршке и помоћи би ове године било тешко организовати и реализовати турнир и задржати рејтинг и квалитет који је турнир стекао и имао до сада свих ових 18 година.

Преображењски турнир у малом фудбалуПреображењски турнир у малом фудбалу

На турниру је учествовало 22 такмичарске екипе, 4 рекреативне екипе, екипе млађих категорија, пионири и кадети, а посебна атракција и интересовање био је сусрет две женске екипе.

Преображењски турнир у малом фудбалуПреображењски турнир у малом фудбалу

На турниру су учествовале поред екипе домаћина и из непосредног окружења и екипе из Новог Сада, Каћа, Жабља, Баноштора, Змајева тако да није изостао ни квалитет и жестока борба за победничко постоље које је на крају припало екипи „Агро друг“ из Змајева након победе над екипом „Плави Дунав“ из Баноштора.

Преображењски турнир у малом фудбалуПреображењски турнир у малом фудбалу

Сви учесници добили су медаље, за освојена мета и пехаре, а победничкој екипи поред главне награде у висини од 100.000,00 динара у трајно власништво припао је и прелазни пехар с обзиром на чињеницу да им је ово трећи пут да су прваци турнира.

На одигравање утакмица знатно су утицале и временске прилике тако да се одигравао у временском периоду од готово месец дана. Сусрети екипа су увек били добро посећени, а самом финалу и завршетку турнира присуствовало је преко 1000 посетилаца.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-