Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 25. mart 2018.

Takmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematike

Takmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematike

Takmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematikePod pokroviteljstvom opštine Beočin i u organizaciji Osnovne škole "Jovan Grčić – Milenko" Beočin, danas je u Beočinu održano takmičenje iz matematike učenika od 5. do 8. razreda, uzrasta 12 do 15 godina, koji su se na prethondom takmičenju pokazanim rezultatima plasirali za ovaj nivo takmičenja, a što je poslednja stepenica pred Državno takmičenje koje po najavama treba da se održi od 20. do 22. aprila ove godine.

Ovo takmičenje, takvog nivoa i po prvi put organizovano u opštini Beočin, okupilo je rekordan broj od 260 učenika iz svih škola i opština Južnobačkog upravnog okruga, a srdačnim rečima dobrodošlice i željama za što bolje rezultate takmičara, prisutnima su se obratili i otvorili takmičenje predsednik Skupštine opštine Beočin, Zoran Stokuća i direktorica škole Tatjana Sakan.

Takmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematikeTakmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematike

Lokalna samouprava u Beočinu, čiju skupštinsku većinu čini Srpska napredna stranka, na čelu sa predsednikom opštine Beočin, Mitrom Milinkovićem, prioritet u svom radu dala je obrazovanju i mlađim naraštajima nastojeći da im obezbedi što bolje uslove za rad i izvođenje nastave, a time postigne i njen bolji i veći kvalitet. U tom smislu održavaju se i renoviraju svi školski objekti na teritoriji opštine, a u svemu tome želja je i da se prepoznaju, nagrade i stimulišu deca koja imaju interesovanje, afinitet, talenat i volju za rad i napredovanje u postizanju odličnih rezultata iz pojedinih nastavnih predmeta i drugih oblasti njihovog interesovanja jer su oni budućnost ove i svake druge sredine i opštine.

Takmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematikeTakmičenje osnovaca Južnobačkog okruga iz matematike

Ovo takmičenje u Beočinu završno je takmičenje za učenike petih razreda dok će se u skladu sa Pravlnikom o takmičenjima konačni rezultati i objedinjen spisak svih takmičara od 6. do 8. razreda učesnika Državnog takmičenja objaviti na zvaničnom sajtu 4. aprila ove godine.

-
-
-
-
-
-
-
-